O nama Kontakt informacije Home DACC Đikić d.o.o Blog   Blog

O nama


Đikić d.o.o. - DACC, osnovan je još 1990. godine. Iskustvo i znanje koje smo akumulirali kroz više od 25 godina poslovanja, najbolja su garancija da ćete izborom naše kuće povući pametan potez.


O našem radu i kvalitetu najbolje svjedoče brojni klijenti te rezultati kontrola koje su obavljene kod kompanija koje su svoje knjigovodstvo i/ili računovodstvo prepustile nama.

Klijente ne dijelimo na velike i male, bez obzira na vašu veličinu, sa jednakom pažnjom pristupamo svakome i nastojimo doprinijeti vašem uspjehu, što znači da fokus ne stavljamo ni na jednu od dvije spomenute kategorije.

Nekim kompanijama, poput Planika Flex-a, izgradili smo vlastito knjigovodstvo, kod nekih smo isključivo u funkciji savjetnika, dok se neke kompanije na naše usluge oslanjaju u potpunosti. Brojni su i klijenti koji koriste isključivo usluge knjiženja dokumentacije, tj. najosnovniju, minimalnu knjigovodstvenu uslugu.

Dakle, naša je ponuda usluga veoma široka i uopšte gledano možemo vam ponuditi gotovo sve što vam u ovoj oblasti može zatrebati.Koji je naš cilj?

Mi želimo stvoriti uslove da vaša kompanija postigne što veću efikasnost i uspješnost jer čvrsto vjerujemo da će samo takvi klijenti biti čvrst osnov za naš trajan razvoj i napredovanje.

Pozivamo vas da iznesete svoje sugestije i prijedloge usluga jer je naš strateški interes zadovoljavanje vaših potreba sa ciljem uspostave dugoročnih poslovnih odnosa baziranih prije svega na vašem zadovoljstvu nivoom naših usluga.

Otvoren i partnerski odnos!


Od vas očekujemo da uvažite sugestije i instrukcije koje vam dajemo te da blagovremeno dostavite odgovarajuću dokumentaciju na knjiženje. Mi sa druge strane, pružamo vrhunsku uslugu koja će vas, unatoč nerijetko nejasnom zakonskom okviru i često slobodnom tumačenju propisa od strane organa kontrole, sačuvati od kazni i prekršaja čiji iznosi, kako vam je već poznato, nisu nimalo zanemarivi.

Želimo vam mnogo uspjeha u životu i poslovanju!


Knjigovodstvene usluge

Knjigovodstvene usluge

Knjigovodstveni paket usluga podrazumijeva knjiženje dostavljene dokumentacije i obuhvata finansijsko knjigovodstvo, materijalno knjigovodstvo, vođenje stalnih sredstava, sitnog inventara, obračun plata itd...

Računovodstvene usluge

Računovodstvene usluge

Firme čije je poslovanje kompleksno, posebno razvijeno, te firme koje kontinuirano ulaze u nove projekte ili se suočavaju sa čestim kontrolama i posebnim zahtjevima, trebaju snažnu podršku poslovanju...

20 godina plus

Đikić d.o.o. - DACC, osnovan je još 1990. godine. Iskustvo i znanje koje smo akumulirali kroz više od 25 godina poslovanja, najbolja su garancija da ćete izborom naše kuće povući pametan potez.