O nama Kontakt informacije Home DACC Đikić d.o.o Blog   Blog

O nama


Đikić d.o.o. - DACC, osnovan je još 1990. godine. Iskustvo i znanje koje smo akumulirali kroz više od 25 godina poslovanja, najbolja su garancija da ćete izborom naše kuće povući pametan potez.


O našem radu i kvalitetu najbolje svjedoče brojni klijenti te rezultati kontrola koje su obavljene kod kompanija koje su svoje knjigovodstvo i/ili računovodstvo prepustile nama.

Klijente ne dijelimo na velike i male, bez obzira na vašu veličinu, sa jednakom pažnjom pristupamo svakome i nastojimo doprinijeti vašem uspjehu, što znači da fokus ne stavljamo ni na jednu od dvije spomenute kategorije.

Nekim kompanijama, poput Planika Flex-a, izgradili smo vlastito knjigovodstvo, kod nekih smo isključivo u funkciji savjetnika, dok se neke kompanije na naše usluge oslanjaju u potpunosti. Brojni su i klijenti koji koriste isključivo usluge knjiženja dokumentacije, tj. najosnovniju, minimalnu knjigovodstvenu uslugu.

Dakle, naša je ponuda usluga veoma široka i uopšte gledano možemo vam ponuditi gotovo sve što vam u ovoj oblasti može zatrebati.Koji je naš cilj?

Mi želimo stvoriti uslove da vaša kompanija postigne što veću efikasnost i uspješnost jer čvrsto vjerujemo da će samo takvi klijenti biti čvrst osnov za naš trajan razvoj i napredovanje.

Pozivamo vas da iznesete svoje sugestije i prijedloge usluga jer je naš strateški interes zadovoljavanje vaših potreba sa ciljem uspostave dugoročnih poslovnih odnosa baziranih prije svega na vašem zadovoljstvu nivoom naših usluga.

Otvoren i partnerski odnos!


Od vas očekujemo da uvažite sugestije i instrukcije koje vam dajemo te da blagovremeno dostavite odgovarajuću dokumentaciju na knjiženje. Mi sa druge strane, pružamo vrhunsku uslugu koja će vas, unatoč nerijetko nejasnom zakonskom okviru i često slobodnom tumačenju propisa od strane organa kontrole, sačuvati od kazni i prekršaja čiji iznosi, kako vam je već poznato, nisu nimalo zanemarivi.

Želimo vam mnogo uspjeha u životu i poslovanju!


20 godina plus

Đikić d.o.o. - DACC, osnovan je još 1990. godine. Iskustvo i znanje koje smo akumulirali kroz više od 25 godina poslovanja, najbolja su garancija da ćete izborom naše kuće povući pametan potez.

Računovodstvene usluge

Računovodstvene usluge

Firme čije je poslovanje kompleksno, posebno razvijeno, te firme koje kontinuirano ulaze u nove projekte ili se suočavaju sa čestim kontrolama i posebnim zahtjevima, trebaju snažnu podršku poslovanju...

Knjigovodstvene usluge

Knjigovodstvene usluge

Knjigovodstveni paket usluga podrazumijeva knjiženje dostavljene dokumentacije i obuhvata finansijsko knjigovodstvo, materijalno knjigovodstvo, vođenje stalnih sredstava, sitnog inventara, obračun plata itd...